Satser på multi-fargelaser

Satser på multi-fargelaser

Canon frir til kostnadsbevisste bedrifter.

Canon lanserer nå en nye serie fargelaser-baserte multifunksjonsmaskiner som særlig er innrettet mot kostnadsbevisste bedrifter.

De nye multifunksjonsmaskinene er designet med tanke på små kontorer og arbeidsgrupper, og Canon hevder at man både kan spare tid, strøm og penger ved hjelp av disse maskinene.

LES OGSÅ: Kjøpeguide: Velg riktig skriver

Nykommerne hører hjemme i Canon i-Sensys-familie av laserprodukter.

Flere målgrupper

Den rimeligste serien, Canon i-Sensys MF8000-serien, byr på en utskriftshastighet på åtte sider per minutt i farger og 12 sider per minutt i sort-hvitt. Maskinene er tilpasset delt bruk i små kontormiljøer.

i-Sensys MF8300-serien har høyere utskriftshastighet, opptil 20 sider i minuttet i både farger og sort-hvitt, og har dessuten automatisk tosidig utskrift og større papirkapasitet. Perfekt for deling i små team eller arbeidsgrupper med høyt utskriftsvolum, sier Canon.

Avansert teknologi

Maskinene byr blant annet på en teknologi som gir felles fargeromreferanse for både inn- og utdata, noe som skal sikre optimal fargekonsistens på kopier. En annen teknologi gjenkjenner automatisk sort tekst på fargeoriginaler, slik at kun sort toner benyttes til å skrive ut skarp, sort tekst.

LES OGSÅ: Studentskrivere fra Canon

Alle modellene kommer med 50-arks automatisk dokumentmater. MF8300 har papirkapasitet på maks 550 ark.

I dvalemodus er strømforbruket tre watt.

Brukervennligheten skal være forbedret ved at maskinene bruker alt-i-ett-kassetter som inneholder både toner, trommel og renseenhet.

Prisen på de nye maskinene er ikke kunngjort ennå.

Mer info hos Canon.

Les om:

Print