Siste sjanse til å vinne dokumentskanner

Siste sjanse til å vinne dokumentskanner

Du kan fortsatt stikke av med en dokumentskanner fra Canon.

I samarbeid med Canon har vi denne uken en konkurranse gående hvor vi deler ut en dokumentskanner til fem heldige lesere.

For å delta i konkurransen er du nødt til å gi svar på hvorfor du ønsker deg Canons dokumentskanner P-215. Vi har fått inn utrolig mange gode, fyldige og artige svar, men dessverre stikker bare noen få av med premien.

Hvis du vil vite hvordan du blir med i konkurransen, les nederst i artikkelen!

Torsdagsvinner

Vi synes Erik og hans familie fortjener en ny dokumentskanner:

- Vi er en helt vanlig småbarnsfamilie. Hver uke mottar vi dokumenter i posten fra barnehage, forsikringsselskap, bank og generelt mange dokumenter og kontrakter/avtaler vi må ta vare på. Alle disse dokumentene blir lagret i permer, og det begynner å bli veldig fullt. Vi leter lenge hver gang vi skal finne noe. Alle disse kunne vi ha tenkt oss å få digitalisert. Da vi ikke har plass til å ha noen stor skanner stående, hadde dette vært redningen. En bærbar skanner som lett kan pakkes bort og alltid er tilgjengelig. Denne skanneren hadde vært en perfekt løsning for oss.

Les svarene fra tidligere i uken her!

Siste sjanse

Selv om fire vinnere nå er trukket, fortvil imidlertid ikke. Vi har én dokumentskanner igjen å dele ut. Siste frist går ut søndag kveld klokken 23:59. Tidligere svar er fremdeles med i trekningen.

For å delta, send en e-post til adressen macworldred@macworld.no med begrunnelse på hvorfor du ønsker deg Canons dokumentskanner. Husk å merke emnefeltet med dokumentskanner, og få med navnet ditt i meldingen også. PS: Svaret du sender inn kan bli offentliggjort på våre nettsider.

Les mer om Canon P-215 og konkurransen her.

Les om: