Skanner for bærbar Mac

Skanner for bærbar Mac

Canons portable dokumentskanner ImagePrograf P-150 kan nå også brukes mot Mac.

P-150 er en populær og meget kompakt dokumentskanner myntet på pc-brukere som trenger å skanne inn dokumenter ute i felten. Skanneren ble lansert i november i fjor, men har hittil ikke hatt drivere og programvare for Mac-brukere.

LES OGSÅ:

Canon-utskrifter fra iPhone

Nå er dette endret. Canon har lansert Mac-versjon av både Twain-driveren og av CaptureOnTouch-programvaren, som ifølge Canon selv er meget brukervennlig skanneprogramvare.

Mange Mac-forespørsler

- Etter en vellykket lansering av P-150 i fjor har vi registrert stor interesse og mange forespørsler fra Mac-brukere, sier Toril Røstum, produktsjef hos Canon Norge.

– Det er derfor med stor glede vi annonserer at skanneren nå også er kompatibel med Mac-produkter. P-150s stilfulle design og nyskapende teknologi appellerer til stilbevisste Mac-brukere, hevder Toril Røstum.

LES OGSÅ:

Kindle-leser for iPhone, iPad og Mac

P-150 er en stilig liten enhet i sort pianolakk-utforming. Det er en av de minste og raskeste A4-tosidige skannerne i sin klasse, myntet på mobile brukere som ønsker å overføre dokumenter fra kundebesøk eller forretningsreise tilbake til kontoret.

Skannerhastigheten er oppgitt til 15 sider i minuttet, og den innebygde arkmateren har kapasitet for opptil 20 ark. Skanneroppløsningen er på opptil 600 punkter per tomme.

CaptureonTouch-programvaren gjør at brukerne raskt kan dele informasjon med dataadministrasjonsløsningen Evernote. Skanneren har også ett-trykksknapper for rutineoppgaver som å skanne til e-post og til skrivebordet.

LES OGSÅ:

Adobe har lansert CS5

Med Canons CaptureOnTouch-programvare og integrerte programmer, for eksempel BizCard Reader, kan brukerne skanne og importere visittkort direkte til kontaktfilen sin. PaperPort gjør det enkelt å arkivere, behandle og hente elektroniske filer.

Mac-driveren til skanneren er tilgjengelig for nedlasting på Canons supportside. Der finner man også versjoner av programvaren for et utvalg Linux-distribusjoner.

- Utmerket kjøp

PC World Norge testet P-150-skanneren mot en Windows-pc i februar i år og kom med følgende konklusjon: «Beskjeden størrelse, enkel bruk, god programvare og fornuftig pris gjør at vi mener dette er et utmerket kjøp for de som ønsker en portabel dokumentskanner.»

Les testen i PC World Norge her .

Les om:

Print