Skriv ut nøyaktig det du vil fra nettet

Skriv ut nøyaktig det du vil fra nettet

Spar deg for frustrasjon, og slutt å kaste bort tid, blekk og papir.

TIPS: Noen ganger kan man rive av seg håret i frustrasjon over hvor vrient det skal være å skrive ut noe fra en nettside. Enten kommer det en haug med ark med rammer rundt og ingen tekst og bilder, eller du sitter der med ark hvor deler av teksten forsvinner på den ene siden av papiret.

Gratistjenesten HP Web Smart Printing lar deg skrive ut akkurat det du vil fra en nettside og er nå ute i en ny versjon 4.6, som støtter Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Programmet støtter bare Internet Explorer 6, 7 og 8.

LES OGSÅ:

Slik skriver du billigere

Enkelt

Web Smart Printing gjør det veldig enkelt å skrive ut nøyaktig den teksten eller grafikken du ønsker fra en nettside. Du markerer det som skal skrives ut og klikker på "skriv ut", og vips, saken er biff.

Du kan også samle sammen og lagre tekst og bilder fra forskjellige nettsider, og så skrive det ut samlet, slik at du sparer både blekk og papir.

LES OGSÅ:

HP rydder opp

Web Smart Printing lar deg endre papirformat og velge om utskriften skal være stående eller liggende, og du kan lagre dine utklipp som en PDF-fil.

Du kan laste ned Web Smart Printing her.

LES OGSÅ:

TEST: Canon Pixma MP990 - Alt-i-ett-maskin som skanner film og dias

Artikkelen er oversatt etter en original artikkel skrevet av Klaus Krabbe i PC World Danmark.

Print