Storlansering av HP-skrivere

Storlansering av HP-skrivere

HP har lansert en rekke nye skrivere med støtte for utskrifter direkte fra nett og smarttelefoner.

HP lanserte nylig en rekke skrivernyheter. Sentralt står selskapets Eprint-teknologi som gjør det mulig å skrive ut på HP-skrivere fra en pc eller smarttelefon som kan befinne seg hvor som helst i verden. Alle HP-skrivere med Eprint kan nås via en epostadresse som enten kan være tilgjengelig for alle eller bare for bestemte e-postadresser.

Selskapet lanserte også flere nye skrivere med støtte for tredjepartsløsninger via HPs Futuresmart Firmware og siste versjon av selskapets Open Extensibility Platform (OEP).

Teknologien skal gjøre det mulig for bedriftskunder å ta i bruk fremtidige løsninger på maskinvare kjøpt i dag, i tillegg til å utvide funksjonaliteten til skrivere med OXP-støtte fra så langt tilbake som 2005.

Enklere mobile utskrifter

Blant nyhetene er to nye alt-i-ett-skrivere.

HP Photosmart Estation er blant annet utstyrt med nettleser og tilgang på HPs utskriftsapplikasjoner og widgets. Den leveres med en 17,8 centimeter stor avtakbar berøringsskjerm i farger, som blant annet gjør det mulig å sende faks uten å være tilkoblet en telefonlinje.

HP Envy 100 er en slank og kompakt skriver med stort touchdisplay og automatisk papirmater, og skal være verdens første pvc-frie skriver. Selskapet har også lansert nye applikasjoner for de nye Photosmart-skriverne, som blant annet gir tilgang på nyheter fra Reuters, Bing Maps og Facebook.

Nettutskrifter til smb

I tillegg kommer nye skrivere med Eprint-funksjonalitet og støtte for applikasjoner som Google Docs, Box.net, Reuters og Biztree til små og mellomstore bedrifter.

HP Laserjet Pro CM1415fnw er ifølge HP den første Laserjet-skriveren som kan skrive ut direkte fra nett og mobile enheter, og leveres med en 9 cm berøringsskjerm med farger.

Officejet Pro 8500A skal gi 50 prosent rimeligere fargeutskrifter og inntil 50 prosent lavere energibruk. Den trådløse Officejet 7500A støtter papirstørrelser på inntil A3+ og i bredformat og leveres med 6 centimeter stor fargeskjerm.

HP Officejet 6500A har 6 centimeters fargeskjerm og 40 prosent lavere energiforbruk enn sammenliknbare laserskrivere.

Små, effektive laserskrivere

Laserjet Pro CP1025nw er ifølge HP verdens minste og mest energieffektive fargelasere, med inntil 50 prosent energibesparelse sammenliknet med konkurrerende løsninger.

Laserjet Pro CP1525nw leveres med Instant-on technology som skal kunne redusere strømforbruket med inntil 50 prosent, mens Laserjet Pro M1536dnf i tillegg tilbyr støtte for dupleks-utskrifter. Støtte for HP Eprint skal komme senere i vinter.

Blant nye skriverne med HPs Futuresmart-firmware er Color Laserjet Enterprise CM4540, som støtter forhåndsvisning av dokumenter og kan plasseres på skrivebordet, og Color Laserjet Enterprise CP5520. Begge støtter utskrifter fra mobile enheter via Eprint.

HP Scanjet Pro 3000 er en ultrakompakt skanneløsning som kan skanne inntil 20 dobbeltsidige dokumenter per minutt. Scanjet 7500 Enterprise er på sin side ment for arbeidsgrupper, og gjør det blant annet mulig med skanning til Sharepoint med bare ett tastetrykk.

Nye designskrivere

HP har også introdusert Eprint-plattformen i sine løsninger for grafikkmarkedet.

Blant de nye skrivermodellene her er HP Designjet T2300 eMFP, som skal være den første webklare storformatsløsningen.

Designjet T7100 er en høyhastighets mono- og fargeløsning som skal være vesentlig rimeligere enn konkurrerende løsninger, mens HP Designjet Z6200 Photo Printer skal være verdens raskeste storformats fotoskriver i sin prisklasse.

Les om: