TEST: Canon ImageFormula P-150 - Perfekt lommeskanner fra Canon

TEST: Canon ImageFormula P-150 - Perfekt "lommeskanner" fra Canon

Trenger du en skanner i pc-bagen? Sjekk ut Canon P-150.

Canon P-150 er perfekt hvis du trenger en skanner du kan frakte med deg i bagen, sammen med en bærbar pc.

Den lille skanneren fra Canon kommer i svart «pianolakk» (ok, svart plast...), og hvis en skanner kan være sexy - så er denne det. Skanneren er sammenleggbar, og den integrerte arkmateren med kapasitet på 20 ark foldes ut med et enkelt håndgrep.

LES OGSÅ:

Her er Canons nye "HP-skrivere"

At dette er en «reiseskanner» understrekes ytterligere ved at skanneren ikke trenger noen ekstern strømforsyning. I stedet følger det med to usb-kabler. Du kan bruke kun den ene, men det går litt raskere hvis du kobler til usb-kabel nummer to for å få ekstra strøm til skanneren.

Tosidig skanning

Til tross for den beskjedne størrelsen er dette en dupleksskanner, det vil si at den automatisk skanner begge sider av arket. Skanneren har en oppgitt hastighet på 15 sider i minuttet, og kan skanne med opptil 600 ppt.

Skanneren er enkel å bruke, og skannerprogramvaren CaptureOnTouch starter automatisk når du trykker skanneknappen. Du kan på forhånd definere ulike typer skannejobber, og hvilken av disse som skal starte automatisk når du trykker skanneknappen.

I våre tester fungerte skanneren problemfritt, og programvaren skannet automatisk begge sider av dokumentene vi la inn, og hoppet over blanke sider. Sider som havner opp/ned må roteres manuelt, men programvaren er svært enkel å bruke. Innskanning av 18 dobbeltsidige A4-dokumenter gikk på 1 minutt og 50 sekunder – en ok hastighet for en skanner av denne typen, selv om det var rundt ett minutt tregere enn de «store» skannerne som PC World også har testet. Kvaliteten på det ferdige resultatet var det ingenting å si på.

Du får ellers med programmene BizCard 5SE for å skanne visittkort og PaperPort 11 for å organisere innskannede dokumenter.

VINN EN DOKUMENTSKANNER:

Vinn mobilskanneren Canon P-150

Beskjeden størrelse, enkel bruk, god programvare og fornuftig pris gjør at vi mener dette er et utmerket kjøp for de som ønsker en portabel dokumentskanner.

Print