Vant du dokumentskanner fra Canon?

Vant du dokumentskanner fra Canon?

Denne uken deler vi ut fem bærbare skannere. Det er forsatt mulig å bli med i trekningen!

I samarbeid med Canon har vi denne uken en konkurranse gående hvor vi deler ut en dokumentskanner til fem heldige lesere.

For å delta i konkurransen er du nødt til å gi svar på hvorfor du ønsker deg Canons dokumentskanner P-215. Vi har fått inn utrolig mange gode, fyldige og artige svar, men dessverre stikker bare noen få av med premien.

Hvis du vil vite hvordan du blir med i konkurransen, les nederst i artikkelen!

Vinner onsdag

Onsdagens vinner av en P-215 dokumentskanner er så mangt; musikklærer, noteskriver, musiker, arrangør, og korpsdirigent. Vi gratulerer Asbjørn som gjorde seg veldig flid med å forklare sine behov. Vi ble overbevist!

- Jeg jobber som musikklærer, noteskriver, musiker, arrangør, og korpsdirigent. Datamaskin og iPad er av mine viktigste redskap. Når jeg er ute og jobber, ville jeg vært mer effektiv med en reiseskanner. Jeg jobber blant annet med et noteskanningsprogram der jeg skanner inn noter som må tilpasses til enkelte musikanter i korpset mitt. Med en slik skanner kunne jeg gjort denne jobben med en gang, i motsetning til å ta med jobben hjem.

- Jeg jobber også med iPad-en der jeg har med meg notebiblioteket mitt. Slik kan jeg få projisert notene på veggen, noe elevene har stor nytte av. I dette tilfellet ville også en raskere innskanning forenklet jobben min, og kunne kjøres rett på vegg eller iPad.

- Jeg er også musiker – her kan man ofte få en såkalt «bleke» med besifring og tekst. Med en skanner ville dette raskt kunne tas inn på min Mac (og så til iPad-en), og dermed gi større oversikt under øving og fremføring/konserter Og så har vi noteskrivingen. Jeg jobber ofte for andre musikere, og da får jeg skisser og tekster til bearbeiding. Da hadde det vært en fordel å skanne inn disse notatene for å ferdigstille jobben senere hjemme.

- Ellers jobber jeg også i en menighet der jeg har ansvaret for tekstprojisering av sanger og salmer. Musikerne kommer ofte med en tekst på papir, og da hadde det vært effektivt å bruke OCR-scanning for så å lime inn teksten til projisering.

Tirsdagens vinner

Trond ble tirsdagens heldige vinner en ny P-215 dokumentskanner. Her kan du lese hans syv begrunnelser:

1. Jeg har akkurat begynt på medisinstudiet i Oslo og har dermed et stort behov for å kategorisere og ordne dokumenter på en god måte. Det å få skannet inn dokumenter jeg får utlevert er for meg helt genialt, da har jeg tilgang til dokumentene via Evernote og altså hvor enn jeg er.

2. Jeg har akkurat (som sagt) begynt å bruke Evernote og er helt frelst allerede. Ønsker å få skannet inn alt av papirer, kontrakter, CV-er, kvitteringer, regninger osv osv. og dermed ha tilgang på viktig dokumenter hele tiden.

3. Ønsker å minske bruken av papir, og dermed få mer orden og system - det kan jeg få med en P-215.

4. Ønsker en skanner hvor det er mulig å scanne to sider på én gang.

6. Synes det ser genialt ut at den er så liten og nett. Har en printer av et annet merke fra før, men blir nok ferdig med medisinstudiet før jeg er ferdig med å scanne alle papirene mine..

7. Som ung student ønsker jeg å helst ikke bruke så mye penger - så ønsker altså vinne en skanner i stedet.

Gratulerer til Trond!

Les mandagsvinneren her:

Første premie trukket

Du kan fortsatt vinne

Selv om tre vinnere nå er trukket, fortvil imidlertid ikke. Vi har to dokumentskannere igjen å dele ut. Neste frist går ut i kveld - torsdag - klokken 23:59. Tidligere svar er fremdeles med i trekningen.

For å delta, send en e-post til adressen macworldred@macworld.no med begrunnelse på hvorfor du ønsker deg Canons dokumentskanner. Husk å merke emnefeltet med dokumentskanner, og få med navnet ditt i meldingen også. PS: Svaret du sender inn kan bli offentliggjort på våre nettsider.

Les mer om Canon P-215 og konkurransen her.

Les om: