Vinn  dokumentskanner fra Canon

Vinn dokumentskanner fra Canon

Bli med i PC Worlds konkurranse og vinn en dokumentskanner.

Pc-brukere på farten trenger fortsatt tilgang til dokumentbehandling, og da er en av Canons kompakte dokumentskannere noe som er kjekt å ha.

I høst kan du vinne en av hele fem Canon ImageFormula P-208 dokumentskannere med tilhørende trådløsenhet WU10 som Canon har gitt oss til premiering av konkurransevinnere.

Skanne til smarttelefon

Enten man bruker pc eller Mac på jobb, hjemme eller på farten, får man ofte behov for å digitalisere dokumenter for lagring og enkel videresending. Canons dokumentskanner ImageFormula P-208 fanger dokumenter ved hjelp av Canon-programvaren CaptureOnTouch og den innebygde CaptureOnTouch Lite. Med WiFi-enhet WU10 som tilleggsutstyr kan man utvide funksjonaliteten og raskt og enkelt skanne dokumentbunker direkte til smarttelefonen og nettbrettet ved hjelp av appen CaptureOnTouch Mobile. Man kan deretter overføre dokumentene direkte til arbeidsflyten i bedriften eller nettskyapplikasjoner som Evernote, Google Docs eller SharePoint.

P-208 skanner opptil 16 enkeltsider i minuttet og kan dessuten benyttes til tosidig skanning – den kan fange begge sider av dokumentet i én gjennomlesning. Den innebygde dokumentmateren tar opptil 20 sider. I tillegg har skanneren en spesialutformet kortmater som kan håndtere tykke ID-kort i plast, samt laminerte og trykte kort.

Informasjon om skanneren finner du her.

Konkurransen

For å delta i konkurransen må du svare riktig på fire spørsmål – og det gjør du på våre nettsider: konkurranse.idg.no . Noen av spørsmålene er knyttet til Canon-skanneren, noen til pc-ens 30-årige historie i Norge, som PC World markerer i år.

Den første trekningen finner sted fredag 9. august. Deretter blir det lagt ut nye spørsmål, med påfølgende trekninger 6. september, 4. oktober, 15. november og 6. desember.

Les om: