Xerox øker farten

Xerox øker farten

Xerox hevder Workcentre 4260 er markedets raskeste multifunksjonssystem.

Nå lanserer Xerox tre nye modeller myntet på smb-markedet – markedet for små og mellomstore bedrifter.

Xerox Phaser 6280

Rimeligst blant de tre modellene som Xerox lanserer i disse dager, er Xerox Phaser 6280. Dette er en rendyrket fargelaserskriver med pris som starter på 5 125 kroner inklusive mva.

- Skriveren er rettet mot budsjettbevisste små og mellomstore bedrifter som ønsker å produsere proffe fargedokumenter selv, fremholder Xerox.

LES OGSÅ: Søppelkongene Xerox

Ifølge studier som er foretatt, kan oppmerksomheten til leserne økes med hele 80 prosent dersom man benytter farger i dokumenter. Ifølge Xerox kan dessuten salget øke med 80 prosent når man bruker farger i salgsbrosjyrer og annet kommunikasjonsmateriell.

Phaser 6280 kan skrive ut opptil 25 fargesider og 30 sort/hvitt-sider i minuttet. Første side kommer ut på 10 sekunder, og maskinen har kapasitet på opptil 70 000 sider i måneden.

Xerox hevder at Phaser 6280 bruker mindre toner enn tidligere modeller fordi den benytter en energisparende toner-type kalt Emulsion Aggregation High-Grade Toner.

Det er mulig å ta utskrifter på en rekke papirtyper i forskjellige størrelser, for eksempel visittkort og konvolutter.

Xerox Phaser 3300MFP

En annen nyhet er Xerox Phaser 3300MFP, en multifunksjonsmaskin som skriver ut og kopierer i sort/hvitt, men som kan skanne og fakse i farger.

Prisene starter på cirka 5 300 kroner inklusive mva.

LES OGSÅ: Kjøpeguide: Velg riktig skriver

Maskinen kan skrive ut og kopiere med en hastighet på opptil 28 sider i minuttet.

Direkte utskrift og skanning via usb lar brukere ta utskrifter fra eller lagre til en usb-minnepinne uten å bruke datamaskinen. Man kan velge mellom sort-hvitt og fargeskanning, og skanne direkte til e-post eller et nettverk, slik at dokumenter lett kan lagres og deles med kollegaer.

Dessuten leveres maskinen med programvare som gjør det mulig å sende dokumenter rett fra maskinen til en pc for lagring og redigering.

Xerox Workcentre 4260.

Xerox Workcentre 4260

Xerox Workcentre 4260 er en multifunksjonsmaskin i en helt annen prisklasse, med en startpris på cirka 30 000 kroner inklusive mva. Xerox hevder at dette er markedets raskeste desktop multifunksjonssystem.

Maskinens sterke side skal være multitasking, noe som gjør at flere brukere kan skrive ut, kopiere, skanne og fakse samtidig.

Funksjonen «fax forward» sørger for at alle fakser automatisk sendes videre til medarbeidernes e-postbokser, slik at man sparer tid og papir.

Betjeningen skjer via en trykkfølsom skjerm, og maskinen er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner. Blant annet kan man sette den opp slik at bilder slettes automatisk fra harddisken så fort en utskriftsjobb er ferdig, mens sikker utskrift og faks beholder dokumentene i maskinen til man trykker en kode.

Du finner mer informasjon hos Xerox .

Les om:

Print