Xerox vil spare papir

Xerox vil spare papir

Xerox satser på automatisk tosidig utskrift for å spare papir.

Xerox har lansert en ny, rask multifunksjonsmaskin som automatisk er innstilt på tosidig utskrift. Formålet er å bidra til å redusere papirforbruker, hevder Xerox.

Xerox WorkCentre 6400 leverer opptil 30 sider i minuttet i farge, og 35 sider i minuttet i sort/hvitt.

LES OGSÅ: Xerox øker farten

Maskinen kopierer, skanner og fakser, også mens den skriver ut. Dette er Xerox’ første A4-multifunksjonsskriver som gir samme produktivitet, brukervennlighet og funksjonalitet som en Xerox A3-multifunksjonsskriver, fremholder produsenten.

Kan hoppe over utskrifter

En såkalt Print Around-funksjon registrerer og lagrer utskriftsjobber som krever andre papirtyper enn det som ligger i magasinene, mens den fortsetter utskriftene av jobber som bruker papir tilsvarende det som ligger i magasinene. Dette skal være med på å øke produktiviteten.

Gjentagende skannejobber kan forhåndsprogrammeres til å lagres i ulike mapper. Dokumenter som skrives ut ofte, kan lagres på maskinen for enkel utskrift senere. Muligheten for å gjøre om papirdokumenter til søkbare pdf-er gjør det enkelt å arkivere, organisere og søke i dem, ifølge Xerox.

Den nye multifunksjonsmaskinen har en rekke funksjoner som skal gi økt dokumentsikkerhet. Utskrifter kan bli holdt i kø inntil en PIN-kode er tastet inn. Bildedata i maskinens minne kan slettes, enten automatisk, på kommando eller etter hver utskrift. Et passord kan kreves før innkommende fakser og utskrifter blir skrevet ut.

Programmerbar skjerm

Maskinen har en stor, ikon-baserte berøringsskjerm som skal gjøre WorkCentre 6400 meget enkel å bruke. Ved hjelp av Extensible User Interface (EIP) kan uavhengige programvareleverandører og utviklere skreddersy applikasjoner tilgjengelig fra berøringsskjermen.

LES OGSÅ: Selvslettende papir fra Xerox

WorkCentre 6400 er tilgjengelig enten som skrivebords- eller gulvmodell, og den kan bestilles med mange tilleggsmoduler. Prisen starter på vel 40 000 kroner inkludert mva.

Les om: