Prioritering er det viktigste

Prioritering er det viktigste

Göran Karlsson har funnet trygg grunn som ny markedsdirektør i Objectware.
Göran Karlsson går fra stillingen som administrerende direktør i Itera-selskapet Xit Consulting, til markedsdirektør i et annet Itera-selskap, Objectware.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Det er to hovedårsaker. Jeg har vært administrerende i et søsterselskap i to år. Xit gikk med underskudd, men nå går det i pluss. Jeg føler at det var et prosjekt som nå er avsluttet. Det var en tøff beslutning å bli administrerende i en alder av 30 år. Men det jeg er best på er salg og marked. Da det kom en åpning i Objectware, det største selskapet i Itera-gruppen, ville jeg ta den. Det er et utrolig spennende selskap

-- Hva er det beste/verste med å skifte jobb?

-- Det verste er jo å ta farvel med tidligere kolleger, de som har gjort snuoperasjonen mulig. Rett og slett å slippe skuta. Det beste er kombinasjonen av blanke ark og fargestifter, og store muligheter i Objectware.

-- Din største utfordring i ny jobb?

-- Det er å prioritere riktig. Det er så mye å ta tak i, og å gjøre de rette prioriteringene i forhold til hvor vi har mest å hente er den største utfordringen. Vi skal vokse videre og levere tallene våre. Da kan vi ikke bare gjøre det som er gøy, men de riktige tingene.

-- Hvis du kunne valgt helt på nytt en ny bransje/karriere/utdanning. Hva og hvor ville du vært?

-- Jeg tror jeg nærmer meg Objectware. Jeg har jo prøvd så mye, fra Geelmuyden til magesår i dotcom-bransjen. Føler nå at jeg er på trygg grunn i en rolle som passer meg godt.