Priser i it-bransjen

Priser i it-bransjen

Proact kåret til årets Cisco-spesialist og EMC-partner, Epinova er kåret til årets partner og bigdragsyter av EPIserver, og Copycenter er årets it-leverandør hos Choice.

Proact står for salg, design og utrulling av Cisco Unified Computing-løsninger, og har opparbeidet seg sertifiseringer på både nettverks- og serverteknologi. Nå er selskapet kåret som årets Cisco-spesialist av Cisco Norge.

- Det føles bra å motta en slik heder sett i lys av de tunge investeringene som er lagt ned for å ta kompetanseposisjonen. Æren tilfaller våre mange erfarne og kyndige ansatte som har vist engasjement og viet tid og ressurser til å bli best på denne teknologien, sier Eirik Pedersen, administrerende direktør i Proact.

Prisen som årets spesialistpartner er ny i år, og tildeles partnere som har vist vilje og evne til å gjøre tunge investeringer i Cisco-arkitektur. Viktige kriterier er omsetning, sertifiseringer, antall dedikerte ressurser og gjennomførte aktiviteter.

- Proact har særlig utmerket seg med sin tunge satsning på datasentre, og det er en sann glede å vise dem hvor mye deres innsats betyr for oss, sier Trine Strømsnes, direktør partnerorganisasjon Cisco Norge.

Det er heller ikke Proacts eneste kåring denne månedes, og selskapet er også kåret til årets EMC-partner i EMEA-regionen for andre år på rad.

- Prisen er en anerkjennelse av strålende innsats på tvers av regionen. Proact kan vise til 136 prosent vekst på Isilion i 2012 og har levert mange tyngre løsninger til virksomheter innen media og underholdning, olje og gass og bioteknologi. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, sier Philippe Fosse EMEA-kanalsjef for EMC.

- Da vi vant prisen i fjor lovet vi at den ville inspirere til større bragder. Det er derfor gøy å kunne vise at vi holder ord. Isilon har skapt stor interesse blant våre kunder og passer svært godt inn i vår helhetlige portefølje, sier Pedersen

Årets Episerver-partner

Epinova, som spesialiserer seg på løsninger med produkter for digitale innholdsløsninger fra Episerver, er kåret til Årets Partner.

- Vårt samarbeid har vært intensivt og godt i mange år. De har hatt en meget sterk utvikling og bygget selskapet med kompetente folk og krevende kunder. De har høy faglig fokus, samtidig som de har vært flinke til å vise til gode resultater gjennom sterk vekst, var blant begrunnelsen fra Gøran Hüllert, sjef for Episerver Norge.

Prisen betyr mye for daglig leder i Epinova, Inge Halvorsen, og han takker selskapets 34 ansatte for innsatsen gjennom de seks årene selskapet har vært i drift.

- Det er det som ligger til grunn for fornøyde kunder og videre vekst, sier Halvorsen.

Eksempelvis vant Arild Henrichsen, som også er en av bare 16 utviklere i verden som har tittelen EMVP (Episerver Most Valued Professional) prisen som årets bidragsyter 2012.

- Det er selvsagt veldig hyggelig å motta en slik anerkjennelse, og en stor motivasjon til å fortsette å bidra litt til det fantastiske utviklermiljøet rundt EPiServer. Samtidig hadde ikke dette vært mulig uten den unike lærings- og delingskulturen Epinova har dyrket frem og sannsynligvis Norges dyktigste webgjeng i ryggen, sier Henrichsen.

Copycenter er årets Choice

Copycenter er kåret til årets it-leverandør av hotellkjeden Choice.

- Selskapet har vært en viktig partner i syv år. De er serviceinnstilt og leverer smarte og fremtidsrettede løsninger, sier Lars Evensen, it-sjef i hotellkjeden Choice og fortsetter:

- Begrunnelsen for prisen er at CopyCenter har vist en evne og vilje til å skape innovative, kreative og gode IT-løsninger. Selskapet har utviklet løsninger for kjedens mange behov, de har solide produkter og viser høy servicegrad. Dette gjør at prisen er vel fortjent.

Geir Engh, salgssjef i CopyCenter, er naturlig nok stolt av utmerkelsen.

- Print-bransjen kjennetegnes for tiden av en sterk innovasjonskraft, og vi ønsker å være i front av denne utviklingen. Prisen fra Choice er veldig hyggelig og viser at vi gjør ting riktig, og at vi er riktig posisjonert for det som vil skje i bransjen fremover, sier Engh som sammen med kollega og Key Account Manager Trond Kjeksrud, har jobbet tett med Choice de seinere årene.

Oslo-selskapet Copycenter importerer printere og multifunksjonsmaskiner til bedriftsmarkedet, og har eksistert siden 1993. selskapet har lenge levert printere og multifunksjonsmaskiner til hotellkjeden Choice, og har i øyeblikket omkring 620 enheter installert på de ulike hotellene rundt om i Skandinavia.