PRISVINNER: Jens Haviken i Dustin sier han er stolt over utmerkelsen fra Microsoft. (Foto: IDG)

PRISVINNER: Jens Haviken i Dustin sier han er stolt over utmerkelsen fra Microsoft. (Foto: IDG)

Microsoft hedrer Dustin

Dustin ble årets Microsoft SMB Partner for fokuset på Microsofts skytjenester i SMB-markedet.

Kåringen av Dustin er både basert på arbeidet med å introdusere Microsofts skytjenester i SMB-markedet og på deres teknologiske kompetanse og profesjonalitet i møtet med kundene, ifølge pressemelding.

Microsoft understreker i pressemeldingen at de er et partnerdrevet selskap med et robust økosystem for partnere, der disse har en viktig rolle i å hjelpe organisasjoner over hele verden med digital transformasjon.

Fokus på ehandel

– Derfor er vi opptatt av å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd, forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge med referanse til Dustins utmerkelse.  

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Med kjernen i e-handel skal Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

– Vi er stolte over denne utmerkelsen som bygger på vårt mål om å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å ta i bruk skytjenester og dermed effektivisere deres virksomhet på en kostnadseffektiv og sikker måte, sier Jens Haviken, som er leder for tjenester og løsninger i Dustin.

Priser og utmerkelser