Programvare-pris til Software Innovation

Programvare-pris til Software Innovation

Prisdryss på «The European IT & Software Excellence Awards 2014» i London

Software Innovation vant pris for «Årets informasjons- og dokumenthåndteringsløsning» under kåringen «The European IT & Software Excellence Awards 2014» i London i helgen.

Prisen, som ble utdelt i forbindelse med IT Europas årlige konferanse i London forrige uke, bringer sammen ledende europeiske leverandører av maskin- og programvare, systemintegrasjon og programvaretjenester. 80 selskaper fra 16 land deltok i årets finalerunde og vinnerne ble kåret av en jury bestående av uavhengige konsulenter og redaktører.

I kategorien for «Årets informasjons- og dokumenthåndteringsløsning», var det Software Innovation som falt i smak hos juryen.

John Garrett, redaktør i IT Europa, begrunner valget slik:

- Juryen så etter en løsning som skaper konkrete og målbare resultater til kundene. Her var det Software Innovation som imponerte mest. Gjennom utvikling og implementering av standardløsninger holdes kostnadene nede for både kunder og leverandør. Når de klarer dette, i kombinasjon med at de tilfredsstiller strenge krav til compliance, ser selskapet ut til å ha funnet en formel som fungerer godt, både i dag og i fremtiden, sier Garrett.

Software Innovation er naturligvis svært begeistret over pris og anerkjennelsen.

-Vi opplever at våre standardløsninger vinner stadig større terreng og er glade for den internasjonale anerkjennelsen vi mottar, sier Torstein Harildstad, administrerende direktør i Software Innovation.

Selskapet ble også utnevnt til «Global Microsoft Government: Public Sector Partner of the Year» i fjor og mottok pris for «Årets Microsoft Programvarehus i Norge» fra Microsoft, også i 2013.