Prøvekjør Media Player 11

Nå kan du laste ned betaversjonen av Windows Media Player 11 på norsk.

Den nye versjonen av Media Player på et forbedret brukergrensesnitt og musikkbutikken Urge, som er utviklet i samarbeid med MTV.

 

Mediespilleren skal fungere bedre sammen med portable enheter. Den støtter blant annet Windows Media Audio 10 og en PRO-algoritme som åpner for enda sterkere komprimering. En velkommen finesse er muligheten for omvendt synkronisering eller «reverse sync», noe som betyr at det blir mulig å overføre musikk, film eller foto også fra en bærbar enhet til en PC.

 

Det er også mulig for å synkronisere innhold mellom flere datamaskiner og endre avspillingskvaliteten (bitrate) også på DRM-beskyttet materiale. Dette betyr at man kan beholde den musikken man har kjøpt i høy kvalitet på PCen og overføre en kopi i lavere kvalitet til mobiltelefonen for å her få plass til flere sanger.

 

Vær klar over at denne betautgaven ikke vil fungere med alle online-butikker man har tilgang til gjennom Media Player 10. Du bør også sørge for å ta en sikkerhetskopi av dine spillelister før du oppgraderer.

 

Her kan du laste ned norsk utgave av spilleren.