Pynter på fasaden

LO-IT skifter navn til Stim Computing. Det skal signalisere etableringen av en ny og aggressiv spiller i it-bransjen.
LO-IT er et asp og it-driftsselskap som ble opprettet i 1998 av LO og Sparebank1 Gruppen. Siden opprettelsen har selskapet levert asp-tjenester, it-driftstjenester, konsulenettjenester og it-infrastruktur.

Kundemassen har hovedsakelig bestått av kunder innen fagbevegelsen og Sparebank1 Gruppen. Selskapet har i dag 55 ansatte og en omsetning på 85 millioner kroner.

Selskapet skifter nå navn som en del av strategien for å etablere seg som en aggressiv spiller i it-bransjen. Med solide eiere og solid økonomisk plattform, står selskapet godt rustet til satsingen utover det eksisterende markedet, ifølge en pressemelding.

Stim Computings protefølje består i hovedsak av tre områder: asp og drift, utstyrsleveranser og produktutvikling.

Selskapet drifter i dag en rekke applikasjoner for sine kunder. Applikasjonsporteføljen består av uklike erp-plattformer, dokumenthåndteringsløsninger og diveres internett- og portalløsninger.

Den 17. mars i år ble Arne Myhren ansatt som administrerende direktør i selskapet. Han kom fra en direktørstilling i Eterra.

Siden 1. september 2002 har Kristian Larsen, som er partner i Accenture, vært leid inn som sjef.

-- Jeg har ledet det tidligere LO-IT gjennom en omstillingsprosess, og er glad for at selskapet nå får en mer permanent løsning, sier Larsen.