Raskere adsl fra Nexgentel

Nexgentel har redefinert hastighetsklassene på adsl i både privat- og bedriftsmarkedet, og tilbyr nå dekning overalt hvor Telenor har bygd ut.

-- Nexgentel endrer nå de etablerte hastighetsklassene på adsl. Markedet gir signaler om at man ønsker både høyere hastigheter og fri bruk, noe vi nå tar konsekvensen av, sier administrerende direktør Olav Stokke.

Han legger til at endringene gjelder fra i dag og at det ikke vil medføre økte kostnader i måneden. Nexgentel har også tegnet en avtale med Telenor om å levere bredbånd på samtlige steder hvor Telenor har bygget ut.

-- Det gjør vi nå for å markere oss som en landsdekkende leverandør, sier markedsdirektør Morten Ågnes i Nexgentel.

Opp 30 prosent

Veksten har vært sterk i sommer, men markedsdirektøren holder kortene tett til brystet.

-- Antall nye kunder vil vi ikke oppgi, men det har vært et vesentlig salgsløft. I snitt ligger vi 30 prosent over det vi hadde i fjor.

Han opplyser også at Nextgentel har cirka 50.000 aktive kunder. Hva som er målet for selskapet i år anses som konkurransesensitiv informasjon.
For adsl-tilbudene Bravo og Charlie har selskapet økt nedlastingshastigheten fra henholdsvis 704 til 850 kbps og fra 1024 til 1350 kps, mens for abonnementet Delta 3000 er opplastingshastigheten økt fra 640 til 704 kbps.

De øvrige tilbudene, Delta 2000 og Echo, blir værende som før. Billigste abonnement (Bravo) koster 398 kroner i måneden, mens de aller mest kapasitetshungrige kan få et abonnement (Echo) som koster 1.298 kroner i måneden.