Raskere applikasjon- og skyløsninger

Raskere applikasjon- og skyløsninger

Riverbed RIOS 6.0 reduserer bredbåndsbelastningen og med opptil hele 83 prosent, og gir opptil 50 prosent bedre responstid.

Riverbed lanserer RiOS 6.0 som gir raskere applikasjoner og skyløsninger, samt støtte for Citrix, Mac, Oracle og SharePoint.

Riverbed Technology som leverer optimaliseringsløsninger for nettverk, applikasjoner og lagring, lanserer nå versjon 6.0 av Riverbed Optimization System (RiOS). Med RIOS 6.0 får du utvidet støtte for Citrix XenApp, Mac, Oracle E-Business Suite 12, samt de fleste webapplikasjoner inklusive SAP og Microsoft SharePoint.

– Mange organisasjoner som benytter Citrix XenApp har slitt med ytelse og muligheten for å virtualisere PC-er over WAN. Noe som påvirker de ansattes produktivitet, sier Anders Ångström som er ansvarlig for Riverbed i Norden i en pressemelding.

Kraftig redusert båndbelastning

RiOS 6.0 reduserer bredbåndsbelastningen med opptil hele 83 prosent, og gir opptil 50 prosent bedre responstid. Reduksjonen i belastningen på båndbredde vil tillate organisasjoner å distribuere mer enn dobbelt så mange XenApp-klienter uten å øke båndbredden samtidig som ytelsen forbedres.

Med lanseringen av Riverbed RiOS 6.0 tilbyr Riverbed enda bedre støtte for Mac-kunder takket være en spesifikk optimalisering av CIFS-protokollen. ESA, en av Riverbeds kunder, forteller at informasjonsstrømmen går opptil 60 ganger hurtigere som et direkte resultat av at selskapet implementerte RiOS 6.0.

Med RiOS 6.0 har Riverbed dessuten økt optimaliseringen av webbaserte applikasjoner ytterligere. Den forbedrede funksjonaliteten i RiOS 6.0 fungerer både for http og https, og optimaliserer blant annet SAP NetWeawer, Sharepoint, Microsoft CRM, Agile og Pivotal CRM. I enkelte tilfeller med opptil 20 ganger.

Med lanseringen av RiOS 6.0 innføres også muligheten for å optimalisere Oracle 12-applikasjoner som betyr at Riverbed er den eneste leverandøren som tilbyr dette på nevnte applikasjonsnivå. På lik linje med at Riverbed var den eneste leverandøren som kunne tilby applikasjonsoptimalisering for Oracle 11i når selskapet lanserte RiOS 5.0.

Produkt: RiOS 6.0
Leverandør: Riverbed
Distributører: Zycko
Salgsargument: 83 prosent redusert bredbåndsbelastning og 50 prosent bedre responstid
Tilgjengelig: November