Real Madrid velger BenQ Mobile

Beckham vil spille med mobilselskapets logo på brystet.

Fra og med 2006/2007-sesongen vil Real Madrids stjernespillere reklamere for BenQ-Siemens. Ifølge kontrakten blir BenQ-Siemens logoen å se på trøyer i Beckham og Co's jakt på mål og titler frem til 2010, skriver selskapet i en pressemelding.

BenQ Mobile, som er en av tre forretningsenheter innen BenQ-konsernet, vil bli offisiell hovedsponsor for den tradisjonsrike Madridklubben. Real Madrid har verdens største fanbase og er verdens mest kjente fotballklubb.

Bernabeu Stadion

Millioner av fans vil stifte nærmere bekjentskap med BenQ Mobiles verdier i tiden som kommer. Ved siden av å pryde stjernespillernes legendariske hvite drakter, vil BenQ fylle betydelig reklameplass på Real Madrids Bernabeu Stadion.

Markedsføringsaktiviteter i samarbeid med Real Madrid vil dessuten være en hoveddriver for BenQ-Siemens merkevaren på verdensbasis. Real Madrid vil på sin side nyte godt av BenQs tilhørighet i 70 land verden over. I forhold til å styrke fanbasen er særlig BenQs sterke posisjon i Asia viktig for Real Madrid.
 
- Vi er svært tilfreds med vår nye hovedsponsor BenQ Mobile, sier José Angel Sánchez Perianez, Markedsføringsdirektør i Real Madrid.

- Dette selskapet er svært ambisiøst, en trendsetter som alltid tar mål av seg å oppfylle kundens ønsker - på same måte som Real Madrid gjør alt i vår makt for å glede våre fans. BenQs tette bånd til det asiatiske markedet vil være til stor hjelp i arbeidet med å utvikle våre aktiviteter i denne regionen.

EM i Portugal 
 
- Mer enn noen annen klubb representerer Real Madrid profesjonalisme, kvalitet, lagarbeid og det ypperste innen underholdning. Derfor kommuniserer laget nøyaktig det som skiller våre mobiltelefoner fra andre: topp kvalitet, lidenskap, fascinasjon og det fremste innen teknologi. Sponsoratet er en videreføring av BenQs engasjement i EM 2004 i Portugal og Siemens tradisjoner innen fotballsponsorater, sier Clemens Joos, administrerende direktør i BenQ Mobile.
 
BenQ Mobile er produserer i trådløst kommunikasjonsutstyr. Selskapet har hovedkontor i München i Tyskland og er en av tre forretningsdivisjoner i BenQ Corporation og har varemerkelisens fra Siemens AG.