Godt år for Infinigate

Godt år for Infinigate

Sikkerhetsdistributøren Infinigate melder om 30 prosent omsetningsvekst når regnskapsbøkene for 2011 lukkes.

Sikkerhetsdistributøren Infinigate avsluttet sitt regnskapsår 31. mars 2011. Selskapet melder om vekst innen alle produsent- og teknologiområder.

Regnskapet viser en omsetning på 158 millioner kroner i perioden, tilsvarende en vekst på 30 prosent fra foregående regnskapsår. I påvente av endt konsernrevisjon, viser foreløpige tall for Infinigate konsern en omsetning på om lag 1040 millioner kroner, tilsvarende en vekst på 16 prosent fra foregående regnskapsår.

- Infinigate AS er stolte av den utviklingen vi ser i dag. Hvert kvartal viser vekst, og særlig hyggelig er alle positive tilbakemeldinger vi får fra forhandlerne. Konkret går det på høy kundeservice og høy kompetanse innen salg og support. Vi har et meget sterkt og godt motivert team som brenner for høy kundeservice, og er meget dyktige innen fagfeltet it-sikkerhet, sier administrerende direktør Thomas Hagelid i en presseuttalelse.

Infinigate har lang fartstid som verdiadderende distributør (VAD) i Norge. Under Nocom-navnet har selskapet operert som VAD for norske it-forhandlere i over 20 år. Fokus på it-sikkerhet ble for alvor etablert i 2005, og i dag representerer selskapet kjente produsenter som Symantec, Check Point, Trend Micro, Websense, SonicWALL, Sophos, Barracuda og Vasco.

Infinigate ble grunnlagt i 1996 og var den første value-add distributør som fokuserte på internett løsninger i Europa. I dag har Infinigate hovedkontor i Sveits med datterselskaper i Tyskland, Sveits, Østerrike, Sverige, Norge og Danmark.

- bunnlinje for infinigate as (gjerne også tall for konsernet)

Les om: