Resultatløft for Compello

Resultatløft for Compello

Fusjjonen mellom Compello og Client Computing har mangedoblet bunnlinjen.

Selskapet rapporterer en omsetning på 68,3 millioner kroner i løpet av årets første åtte måneder. I januar til august i fjor kom omsetningen til sammenligning på 43,5 millioner kroner.

Syvdoblet resultatet

- Med økt omsetning og større organisasjon rykker vi opp en liga. Compello vil i 2011 omsette for mer enn 100 millioner norske kroner, og ha en EBITA margin på over femten prosent. Det plasserer oss i øvre skift over store og lønnsomme programvarehus i Norge, sier Gustav Line, administrerende direktør i Compello.

Resultatet (EBITA) for årets første åtte måneder er på 12,8 millioner. Til sammenligning hadde det et resultat på 1,8 millioner frem til og med august i fjor. Selskapet har så langt i år en resultatmargin på 19 prosent, som er i tråd med selskapets ambisjon om økt bunnlinjefokus.

Riktig fusjon

Compello har etter fusjonen opplevd en god tilvekst av kunder i alle land.

- Dette gjelder både på klassisk lisenssalg og skybaserte tjenester. I tillegg har vi hatt fokus på synergier som en følge av fusjonen, slik som samlokalisering og doble funksjoner. Kombinasjonen av økte inntekter og kostnader som ikke stiger i samme takt gir gode marginer. Nå viser det seg at fusjonen var veldig riktig for begge selskapene, sier Line i pressemeldingen.

Les om: