Unit4 Agresso tjener mer penger

Unit4 Agresso tjener mer penger

En økning i abonnementsinntekter gir Unit4 Agresso gode resultater i første halvår, også i Norge.

Første halvår gir økt resultat for selskapet både globalt og i Norge. Det skyldes blant annet økning i abonnementsinntektene.

Populær tjeneste

På globalt plan gikk EBIDTA-resultatet opp 7,3 prosent fra 35,4 millioner euro i første halvår 2010 til 38 millioner euro i år.

Det mest positive resultatet kommer av økning i abonnementsinntektene, siden stadig flere kunder velger selskapets programvare levert som en tjeneste. Omsetningen på abonnementer økte fra 12,4 millioner euro i første halvår i fjor til 18,9 millioner euro i år. Det tilsvarer en økning på totalt 53 prosent.

Omsetningen totalt sett endte på 225,9 millioner euro. Det er en økning på 13,3 prosent fra fjorårets 199,3 millioner euro.

Gjør det bedre i Norge

Norge opplevde også en god utvikling i første halvår. EBITDA-resultatet gikk opp 38,4 prosent fra i fjor og endte på 26,3 millioner norske kroner. Resultat før skatt ble 27,4 millioner kroner, 32,4 prosent mer enn på samme tidspunkt året før.

Omsetningen endte på 148,8 millioner kroner, opp 7,3 prosent fra første halvår 2010.

- Det er betryggende at konsernet leverer positive tall gang på gang. Dette viser at våre eiere har god kontroll på veksten og utviklingen i konsernet, sier administrerende direktør Helge Strypet i en pressemelding.

Sammen med sine partnere betjener selskapet cirka 800 kunder i Norge.

Les om: