Rekordresultat for Symantec

Rekordresultat for Symantec

Sikkerhetsleverandøren Symantec melder om rekordresultater i tredje kvartal.

Sikkerhetsleverandøren Symantecc har presentert sine tall for tredje kvartal i dag. Disse viser at perioden, som ble avsluttet 30. desember, ga selskapet en pen resultatoppgang.

Symantec fører sine regnskaper etter GAAP-standarden, og kunne ved veis ende presentere samlede driftsinntekter på 1715 milliarder dollar for perioden. Det tilsvarer en omsetningsvekst på syv prosent på årsbasis.

Dersom vi bryter omsetningen ned på region, ser vi at EMEA sto for 27 prosent av konsernets samlede driftsinntekter. Dette utgjør i sin tur en nedgang på én prosent på årsbasis, ifølge valutajusterte tall.

Rekordsresultat

Beveger vi oss ned til regnskapets bunnlinje, ser vi at Symantec rapporterer et nettoresultat på 240 millioner dollar for den aktuelle perioden. Det kan sammenlignes med tilsvarende periode ett år tidligere, hvor nettoen viste 132 millioner dollar - altså en oppgang på snaue 82 prosent. Årets Q3-resultat betyr også ny rekord, ifølge selskapets kvartalsrapport.

Sjette kvartal på rad

Symantec-sjef Enrique Salem er fornøyd med utviklingen.

- En konsekvent gjennomføring av vår strategi gjør at vi møter eller topper omsetning og fortjeneste for sjette kvartal på rad, sier Salem i en presseuttalelse.

Salen forklarer fremgangen med sterk vekst innen områdene Data Loss Prevention, autentisering, Managed Security Services og backup-tjenester.