Reservestrøm med innebygd Lightning-ledning

LADING: Kjekt med medbrakt ladeaggregat for mobilen.

Reservestrøm med innebygd Lightning-ledning

Slik får du opptil åtte ganger så stor batterikapasitet til din iPhone.

Den store skrekken er å gå tom for strøm på iPhone. Store kjøpesentre og transportknutepunkt har noen ganger hurtigladestasjoner, men det enkleste er å ha med seg sin egen strøm.

Mophie er kjent for sine både pene og gode iPhone-batteripakker som også fungerer som iPhone-beskyttelse. Serien powerstation plus, derimot, er en ren batteripakke.

Mange kapasiteter

Nesten som en UPS for datamaskinen kan en powerstation gi deg opptil åtte ganger batterikapasiteten. Du får dem med ulike kapasiteter, fra to og tre til fire eller åtte ganger det innebygde batteriet (3000, 5000, 7000 eller 12.000 milliamperetimer (mAh). 

Og de lader din enhet med opptil 2,4 A, opptil fire ganger raskere enn de svakeste mobilladerene. Så selv en stor iPad kan lades relativt effekt på kort tid.

Lightning-kabel

Innebygget Lightning-kabel under et elegant alu-lokk for iPhone-brukere gjør at man slipper å lete etter løse kabler, og på de større modellene kan man også synkronisere mot Mac-en gjennom powerstation og usb-ledning.

De ulike modellene med ulik kapasitet har økende fysisk størrelse, og begynner i pris på 80 amerikanske dollar. Frakt og avgifter tilkommer.

Du kan foreløpig kun bestille direkte fra mophie selv, men det er sannsynlig at også norske forhandlere vil få disse inn etterhvert.

Les mer om (samt bestill) Mophie powerstation plus her

Promo-video, klikk på bildet nedenfor: