Reservestrøm til iPhone-en

Reservestrøm til iPhone-en

Med HyperJuice kan du lade mobiltelefonen eller nettbrettet, selv om du befinner deg langt unna en stikkontakt.

HyperJuice er i praksis ikke annet enn et ekstrabatteri i pen innpakning, utstyrt med en usb-kontakt slik at du kan koble til mobiltelefonen eller nettbrettet ditt for å lade det opp.

Tanken er at du skal lade opp HyperJuice-batteriet på forhånd, og så ha det med deg når du er på farten. Du kan lade opp HyperJuice via en usb-kabel koblet til pc-en.

HyperJuice finnes i flere ulike størrelser og kapasiteter. Ett av produktene, HyperJuice Micro (bildet), har en kapasitet på 3600 mAh. Det som skal holde til å lade en iPhone opptil tre ganger, eller øke batterilevetiden til en iPad med fem timer.

Det finnes også en løsning som heter HyperJuice Stand, som er et stativ til iPad. Stativet har et innebygget batteri på 11 000 mAh, som ifølge produsenten betyr 16 timers ekstra batterilevetid på iPad-en.

HyperJuice-produktene het opprinnelig HyperMac, men på grunn av en rettstvist med Apple har produsenten valgt å endre navn på produktene. Produktene importeres i Norge av selskapet iTing AS (www.iting.no ).