Rimelig konferanse fra Sony

Rimelig konferanse fra Sony

Sonys nye inngangssystem for videokonferanser, PCS-11P, er en løsning utviklet for å håndtere typiske kommunikasjonsutfordringer for dagens små og mellomstore virksomheter.
- Små og mellomstore organisasjoner utgjør en stor del av norsk næringsliv og offentlig sektor, samtidig som de geografiske avstandene ofte er store. Det nye systemet gjør det enklere og rimeligere for flere virksomheter å ta i bruk teknologi for å takle økende kommunikasjonsbehov, sier divisjonsdirektør Jarl Øverby i Sony Norge.

Sonys nye system blir tilgjengelig i Norge i løpet av mars 2004.

- PCS-11P er basert på samme plattform som PCS-1P, og gir imponerende lyd- og bildekvalitet. Systemet kan tilpasses mange ulike brukermiljøer; blant annet på skrivebord så vel som i møterom, sier Channel Manager Bent-Reno Hansen i Sony Norge.

PCS-11P støtter også alle vanlige bransjestandarder, og er derfor enkelt å integrere i kundenes eksisterende systemer. PCS-11P fungerer også sømløst med PCS-1P,s grafiske funksjoner, herunder datadeling og tavlebruk.

Systemet støtter samtidig H.264 videokoding, og tilbyr en forbedret videokvalitet sammenlignet med den konvensjonelle videostandarden, H.263. PCS-11P leveres som et ip-system, ideelt for tilkobling over bedriftsnettverk, adsl eller dsl. Systemet støtter også Advanced Encryption Standard, hvilket betyr at videokonferanser over ip-nettverk er sikre.

I Norge selges PCS-11P gjennom Sonys partner, Nor Communication AS. Anslått utsalgspris, eksklusiv moms i Norge er 37.900 kroner.