Rindal ny it-direktør i Politidirektoratet

Rindal ny it-direktør i Politidirektoratet

Politidirektoratet har ansatt Cato Rindal som ny it-direktør. Rindal arbeider nå som direktør for it-tjenester i Sykehuspartner.

Rindal, som er utdannet sivilingeniør, har bred erfaring fra offentlig og privat sektor, både som rådgiver og fra lederposisjoner, skriver politi.no. Han har erfaring fra alle sider ved innføring av it-løsninger, fra strategisk planlegging via detaljert design til selve gjennomføringen, idriftsettelse og drift, skriver politi.no.

Politidirektør Odd Reidar Humlegård er svært fornøyd med å få en toppleder som har omfattende erfaring fra store it-prosjekt, i tillegg til god innsikt i forvaltningen.

– Erfaringen fra en stor og kompleks etat som helse er relevant for en som skal ta fatt på de store utfordringene politiet står overfor innen it, sier Humlegård til politi.no.

Rindal har tidligere blant annet jobbet i Kongsberg McDermott Engineering, Andersen Consulting og Accenture. I 2004 ble han IKT-direktør på Sykehuset Asker og Bærum. I 2007 gikk han til DNV som it-direktør.