Ring gratis fra mobiltelefon

Ip-telefoniselskapet Briiz gir eksisterende og nye kunder samme priser på mobiltelefoni som på ip-telefoni.

Dermed trenger man ikke lenger være hjemme for å kunne nyte godt av iptelefoni-priser, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Dette er en liten revolusjon i telefonmarkedet, og et gjennomslag for virkelig billig telefoni. Vi har ikke hørt om noen andre teleselskaper som tilbyr å ringe gratis med mobiltelefon i denne skala, og vi er derfor stolte over at vi makter å gi dette tilbudet, sier administrerende direktør Arne Aarnes i Briiz Telecom.

Ingen fastavgift på første abonnement

I utgangspunktet vil hver Briiz ip-abonnent kunne få ett mobiltelefonabonnement, men ekstra mobilabonnement til andre husstandsmedlemmer kan kjøpes med en fastavgift på 89 kroner per måned. Dermed kan hele husstanden nyte godt av tilbudet. Man kan selvsagt også beholde sitt gamle mobiltelefonnummer.

Arne Aarnes sier til Computerworld.no at kundene kan bestille et sim-kort, uten fastavgift, og at ringeprisen er identisk med ip-telefoni.

- Det vil si gratis på fastnettet og 99 øre per minutt til mobiltelefon. For utlandet gjelder det spesielle priser, sier han.

Bør vokse til 60.000

Briiz Telecom har cirka 40.000 kunder i dag, hvorav 15.000 er ip-telefonikunder. Han bekrefter at de med dette tilbudet håper å konvertere flere over på ip-telefoni.

- Vi håper også på nye kunder med dette tilbudet. Dette er i tråd med det vi ser som fremtiden, man må tilby flere tjenester, sier Aarnes.

Han legger til at selskapet bør komme opp i nærmere 60.000 kunder i løpet av året.

- Det er ip-telefoni som viser seg å være mest attraktivt, men det har blitt sterkere konkurranse også i denne sektoren.