Rød pc mot AIDS

Rød pc mot AIDS

Kjøper du en rød Dell-pc med Vista Ultimate bidrar du samtidig i kampen mot AIDS i Afrika.

Dell og Microsoft tilbyr deg muligheten til å bidra i kampen mot AIDS i Afrika, gjennom å kjøpe en spesialutgave av Dell-PCene XPS M1330 og XPS M1530. RED pc-ene leveres med Windows Vista Ultimate RED, og blir tilgjengelige i Norge fra 31. januar.

Ved kjøp av en den røde pc-en vil Dell og Microsoft bidra med mellom 50 og 80 dollar, avhengig av salgsprisen. Det blir ikke trukket administrasjonskostnader fra bidragene og pengene går uavkortet til Global Fund-finansiert arbeid i Afrika. Et bidrag på 80 dollar gir mer enn seks måneder med livsnødvendig behandling for et menneske med AIDS i Afrika.

- RED-kampanjen utgjør en forskjell i livet til mennesker som lever med AIDS i Afrika. Vi har sett hva pc-er kan gjøre for å knytte mennesker sammen, men med RED kan salget av disse produktene faktisk bidra til å holde folk i live, sier adm. direktør og styreleder i Dell, Michael Dell.

LES OGSÅ: Vil ha kreativ kapitalisme

Dell RED skiller seg ut med sine røde farger og trykk, og sitt RED-merke. Windows Vista Ultimate RED inneholder seks unike skrivebordsbakgrunner, en skjermsparer, to Windows Sidebar-gadgets og en RED Windows Dreamscene.

- Ved at Microsoft, RED og Dell går sammen om dette, kan kundene våre bidra i kampen mot AIDS i Afrika.. Forretningsmodellen gjør at forbrukere umiddelbart kan bidra til en positiv endring i verden, sier Bill Gates, styreleder i Microsoft.

RED ble lansert i 2006 og er et merkenavn utviklet for å engasjere privat næringsliv og forbrukere til å bekjempe AIDS i Afrika. Til nå har partnere av RED bidratt med mer enn 53 millioner dollar til Global Fund, en verdensomspennende organisasjon som jobber for å bekjempe AIDS, tuberkulose og malaria.. RED-donasjoner brukes i dag til arbeid i Rwanda, Swaziland og Ghana.