Røper prisen på ny Xbox

I dag har Microsoft røpet prisene på sine to nye spillekonsoller, som kommer på markedet i høst.

Etter lang ventetid for å øke spenningen har Microsoft endelig offentliggjort prisen på sin nye spillekonsoll. En Xbox 360 Core System vil koste 2.595 kroner i Norge.

Microsoft tilbyr en modell til 3.395 kroner – Xbox 360. Xbox 360 og Xbox 360 Core System vil sammen med en rekke spill i High-Definition, lanseres i Europa, Nord-Amerika og Japan før jul, skriver sleskapet i en pressemelding.

Detaljer rundt lanseringen i Japan, vil bli kunngjort på Tokyo Games Show som går av stabelen i september.

– Xbox 360 har muskler til å drive overveldende grafikk, lyd og online-spilling, samtidig som den er en fantastisk underholdningsmaskin som både spiller cd, dvd og mp3. Den er også kompatibel med en rekke enheter som digitale kameraer og bærbare musikkspillere, sier Robbie Bach, Microsoft´s Chief Xbox Officer i en pressemelding.

Xbox 360 og Xbox 360 Core System har begge innebygd ethernet-port, og et gratis nivå av Xbox Live. Med Xbox Live Silver, som du får på kjøpet, kan du prate online med medspillere og venner, skape og dele spillerprofiler, samt sende og motta tekst- og stemmemeldinger.

Du får også tilgang til Xbox Live Marketplace hvor du kan laste ned nytt innhold som for eksempel demoer, trailere og klassiske spill fra Xbox Live Arcade.