Ruller ut mobilkondom

Ruller ut mobilkondom

Vanntett drakt beskytter mobilen mot regn, øl, søl og møkk.

Fukt og møkk kan ødelegge mobilen din. Hvis den detter i en sølepytt eller et glass med drikke velter på bordet.

I det hele tatt, mobilen tas på, er i lommen vår, ligger på alle slags plasser og holdes av mange mennesker når du viser bilder. Æsj, ikke hygienisk.

Men redningen er nær. Med Skins kan en mobiltelefon pakkes inn i en slags mobil-kondom som beskytter mobilen mot all slags fukt og møkk.

Tre farger

Ifølge Belcompany, som introduserer produktet denne måneden, er Skins som en hud for mobilen. Du kan ta med mobilen i dusjen (alle Kramer-fans), i regnværet (hei, bergensere) og i omgivelser med sand, gjørme, maling og slikt. Men den beskytter også mot nysjerrige barn eller kompiser som velter ølglass på byen.

Selskapet beskriver Skins som en kondom som rulles over mobiltelefonen, og knytes fast. Den skal være lett å ta på og av, den er gjennomsiktig og det er enkelt å håndtere mobilen med kondomen på. Lydkvaliteten skal ikke forverres på grunn av Skins, men kondomen fungere dårlig med foldertelefoner.

Kondomdraktene fås i rosa, gul og blå. En pakke med seks stykker koster fire euro, eller 32 kroner. Belcompany har ikke butikker i Norge, og det er ikke kjent om noen norske leverandører vil selge produktet.