Så realistisk at det er skummelt

Så realistisk at det er skummelt

Tidligere Apple-sjef Steve Jobs udødeliggjort som actionfigur.

Apple-grunnlegger Steve Jobs hadde mange fans også før sin død, og selv da gikk ikke folk av veien for å hylle sin store helt.

Hans bortgang i oktober i fjor ser ikke ut til å endret noe særlig på det, noe den nye Steve Jobs-dukken fra In Icons ser ut til å være et sikkert tegn på.

Alt ligger i detaljene

In Icons ser ut til å ha lagt mye arbeid i å fremstille den 30 centimeter høye Steve Jobs-figuren så realistisk som mulig. Kanskje i overkant realistisk?

Den er selvsagt utstyrt med Jobs' berømte svarte pologenser, de blå olabuksene hans og de grå New Balance-joggeskoene han alltid gikk med. Annet tilbehør er de runde brillene, sokker, en giftering og to epler - ett med et bitt. I tillegg følger det med en stol og et "One More Thing"-bakteppe.

Actionfiguren vil bli tilgjengelig fra februar til en pris på 99 dollar uten frakt, cirka 590 norske kroner. Frakt til Norge kommer på 20 dollar, så totalt vil den koste rundt 730 norske kroner. Betaling skjer via PayPal.

Populær i leketøysform

Det er for øvrig ikke første gang noen selger eller prøver å selge actionfigurer av Steve Jobs.

I fjor lanserte et selskap kalt MIC Gadget en lignende actionfigur av Apple-grunnleggeren. Produktet ble imidlertid stoppet av Apples advokater med den begrunnelsen av at Steve Jobs selv ikke hadde godkjent den.

Podbrix er et annet selskap som har laget både Lego-figur og tøydukke av den tidligere Apple-sjefen, da riktignok i en mer karikaturaktig variant enn In Icons nå byr på.