Salgsdirektøren blir sjef i Itegra

Lars Seeberg har med virkning fra 1. februar begynt i stillingen som administrerende direktør i distributøren Itegra.

Seeberg har vært med siden oppstarten i 1999 og er en av gründerne i selskapet. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør.

Lars Seeberg har langt fartstid fra it-bransjen. Han har tidligere jobbet som salgssjef i Ingram Micro i to år. Før det var han salgssjef i MicroSoftware AS i perioden 1994 til 1997.

- Det som er viktig for meg i tiden som kommer er å sikre videre vekst gjennom riktig fokus. Vi skal beholde den gode posisjonen vi har i markedet, og utvikle både nye og eksisterende satsningsområder, sier Lars Seeberg i en pressemelding.

Videreutvikling av Cinet

Et annet viktig satsningsområder for Itegra i 2006, er videreutviklingen av Cinet, fortsetter Seeberg. Så langt har fokus vært stasjonære- og bærbare Pc-er, men nå utvikler vi en ny konsumentserie som er klar for lansering i løpet av første kvartal i år.

- Jeg ser fram til å ta tak i nye oppgaver, og tar over ledelsen i et god drevet selskap med mange dyktige medarbeider med høy kompetanse. Sammen skal vi ta markedsandeler og sikre videre vekst i 2006 og årene som kommer, avslutter Lars Seeberg.