Sammen om nytt mobilkonsept

Sammen om nytt mobilkonsept

Samsung Electronics og Bang & Olufsen skal sammen utvikle en mobiltelefon som bryter med tilvante forestillinger. Resultatet ser vi i høst.

Samsung og Bang & Olufsen har hver for seg solid kompetanse innenfor teknologi og design. Når selskapene nå går sammen om å utvikle mobiltelefoner ønsker de å gi brukerne en helt ny opplevelse. Oppskriften er avansert teknologi kombinert med god design og et forenklet brukergrensesnitt.

 

Enkel og ukomplisert

Torben Ballegaard Sørensen, administrerende direktør i Bang & Olufsen sier i en pressemelding at de ønsker å skape en mobiltelefon som man kan kommunisere med både bekvemt og praktisk.

 

- Design og bruk av telefonen er svært enkel og ukomplisert, men i alle aspekter av designen ligger det en nøye gjennomtenkt tanke til grunn, basert på forholdet mellom form og funksjon.

 

Kitae Lee, leder av Telecommunications Business i Samsung Electronics sier at Samsung hele tiden på utkikk etter innovative ideer og konsepter på tvers av bransjebåsene, og alltid har forsøkt å tøye grensene for design og teknisk utvikling av mobiltelefoner

 

- Dette samarbeidet vil føre til at våre kunder vil se på mobiltelefonen med nye øyne.

Bedre akustikk

De to selskapene samarbeider i tillegg om utviklingen av akustikkløsninger i Samsung-mobiltelefoner, blant annet ved å benytte Bang & Olufsens ICEpower-teknologi for å øke lydkvaliteten.

 

Den nye mobiltelefonen skal etter planen lanseres allerede i høst i store deler av Europa, inkludert Norge. Mobiltelefonen vil selges både gjennom Bang & Olufsen-forhandlere og utvalgte butikker innenfor Samsungs distribusjonsnett.