Samsung med egen OL-telefon

Samsung med egen OL-telefon

Samsung leverer de trådløse forbindelsene under OL I Athen. Som et eget nordisk eksperiment har de laget en egen OL-telefon i begrenset opplag.

I forbindelse med sommer-OL lanserer Samsung nå en sammenleggbar kameratelefon med et olympisk tema i begrenset antall. Det er en komplett kameratelefon med fotolampe, doble displayer og innebygget antenne. Mobiltelefonen leveres med et spennende innhold og med tilbehør som er forbundet med sommer-OL i Athen, i en spesiell pakke, skriver selskapet i en pressemelding.

-- Denne mobiltelefonen er et nordisk prosjekt. Som toppsponsor for sommer-OL og som leverandør av den trådløse kommunikasjonen i Athen ville vi i Samsung i Norden gjøre noe spesielt. Resultatet er E710, sier Michael Alström, nordisk produktmarkedssjef for mobiltelefoner.

Samsung forteller videre at de nordiske nasjonalsangene er med som ringesignaler og flaggene som bakgrunnsbilder. Dessuten vises OL-logoen når telefonen slås på og av. Telefonen leveres med en eksklusiv OL-pakke fra Samsung, som inneholder ryggsekk, vannflaske i aluminium, bånd til å henge telefonen rundt halsen i og solbriller. Alt for å være klart til OL. Ved lanseringen starter også en konkurranse med idrettsspill (java) som kan lastes ned på telefonen.

Mye OL

Samsungs engasjement i sommer-OL i Athen er i følge selskapet omfattende. Dels gjennom oppdraget med å levere utstyr og tjenester for trådløs kommunikasjon som støtte til ledelsen og funksjonærer.

Dels inviterer Samsung sammen med Coca-Cola og Athens olympiske komité til en internasjonal fakkelstafett. Den olympiske ilden vil bli ført videre av mer enn ti tusen inviterte løpere på sin vei mellom tidligere OL-byer og samtlige kontinenter. Samsung støtter også et norsk idrettstalent. For hver solgte enhet av Samsung E710 skal 10 kroner gå til et idrettsstipendiat.

Ikke bare OL

Samsung har også lansert to andre nye telefoner i disse dager.

Den ene heter P510, det unike med denne skal være at den åpner og lukker seg selv. En lett berøring på sidetasten, og P510 åpner seg automatisk. Og den skal lukke seg like lett. Fotolampe, 64-stemmige ringesignaler og videomemo er egenskaper selskapet trekker frem med sin nye sammenleggbare kameratelefon.

Den tredje nye modellen fra Samsung heter X450, og skal være en spesielt prisgunstig utgave av en sammenleggbar telefon. Telefonen skal ha runde sølvformer.