Sandberg med harddiskløsning

Sandberg med harddiskløsning

Gjør harddisken fra gamle pc-er om til eksterne disker.

Sandberg lanserer nå en harddiskboks som gjør det lettere å omdanne harddiskene fra gamle pc-er til en håndterbar ekstern enhet. Den nye Sandberg Multi Hard Disk Box finnes i to varianter som til sammen dekker nesten hele spekteret av disker.

De to utgavene er til både 2,5 og 3,5 tommers harddisker. Begge utgavene kan på harddisksiden kjøre med både IDE og SATA-harddisker, og på pc-siden kan man koble seg til via USB eller eSATA. Kabinettene er utført i sortlakkert aluminiumsfinish.

Den eneste begrensningen er at man ikke kan koble en IDE-harddisk til computeren via eSATA.

I stedet for å proppe dokumenter, bilder og andre data fra den gamle datamaskinen inn på den nye, kan man bare pille harddisken ut av den gamle og sette den inn i en av de nye multiboksene. Så har man adgang til alle de gamle dataene når man har bruk for det, man risikerer ikke å glemme å overføre noe, og man får samtidig en god bacupmulighet ut av det til en meget overkommelig pris.

Produkt: Multi Hard Disk Box 2,5" og 3,5"
Produsent: Sandberg
Distributører: Despec, EET
Veil. utsalgspris: 279,- kroner
Salgsargument: Gjør enkelt gamle harddisker om til backup.
Teknisk: Aluminium casing. Den største modellen støtter IDE 3.5" harddisker med kapasitet på opp til 1TB og SATA 3.5" harddisker med en kapasitet på opp til 1.5 TB. Den lille støtter 2.5” IDE & SATA harddisker med en kapasitet på opp til 500 GB. USB 2.0 + eSATA interface (eSATA er kun støttet av SATA-harddisker). Eksterne kontakter: 1 USB B female, 1 eSATA female, 1 power jack female. Interne kontakter: SATA og IDE-kontakter for tilkobling til data og strøm.