SAP topper børsindeks

SAP topper børsindeks

SAPgår til topps på Dow Jones Sustainability Indexes for fjerde år på rad.

SAP har for fjerde år på rad sikret seg en topplassering på Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI), fremgår av et presseskriv.

DJSI er en børsindeks over bærekraftige selskaper som omfatter Dow Jones Sustainability Index World og Dow Jones STOXX Sustainability Index.

DJSI kårer de beste aktørene innenfor ulike kategorier, basert på bransje og geografi. Selskapene som inkluderes på listen vurderes årlig etter grundige analyser basert på bedriftsøkonomiske, politiske, og samfunnsnyttige resultater. Man ser blant annet på corporate governance, risikostyring, merkevarebygging, klimavennlige tiltak, standarden i distribusjonskjeden og arbeidsforhold.

I IT-sektoren har DSJI vurdert totalt 30 selskaper. SAP var ledende i sektoren på 11 av 20 nøkkelkriterier, inkludert kundeprogrammer (CRM), risiko- og krisestyring, innovasjonsledelse, utvikling av human kapital, og arbeidsforhold. SAP får full uttelling for rapportering innenfor klima og samfunn for sin interaktive bærekraftsrapport, i tillegg til å score høyest innen IT-sektoren for sosiale aspekter.