SAS ansetter på BI-bølge

Verdens største privateide programvare-selskap, SAS Institute, fortsetter å vokse i Norge. Så langt er tolv nye medarbeidere ansatt i 2005.

- Vårt marked fortsetter å vokse fordi kundene etterspør flere av våre forretningsløsninger. Vi har økt vår markedsandel de siste årene, derfor trenger vi også flere dyktige folk for å fortsette fremgangen, sier administrerende direktør i SAS Institute, Frank Møllerop.

Selskapet har ansatt ytterligere tre personer som nettopp har begynt eller skal mønstre på om ikke lenge:

Hans G. Borch (38) er ansatt som salgssjef for økonomistyringsløsninger, det vil si løsninger for budsjettering, konsolidering og balansert målstyring. Borch er diplomøkonom med økonomistyring, regnskap og skatt som spesialisering. Han kommer fra konkurrenten Hyperion hvor han var salgsansvarlig for Norge. Før dette var han i Merkantildata. Borch begynte 1. oktober.

Odd Inge Hellesylt (36) er ansatt som salgssjef for SAS komplette teknologiske Business Intelligence-plattform. Hellesylt er siviløkonom med spesialisering innenfor markedsføring og har erfaring fra Sybase som bl.a. salgsansvarlig for BI i Norge og salgssjef for Norden. Etter dette jobbet han som daglig leder i Intaktiv, med fokus på datakvalitet innen teknisk service. Han kommer fra stillingen som daglig leder i firmaet HEX as. Hellesylt begynner 1. november.

Eirik Nødset (26) er ansatt som rådgiver innen Risk og analyse. Han er siviløkonom med Høyere Avdelings Studium fra Handelshøyskolen i Bergen. Nødset kommer fra Bearingpoint og har erfaring fra en rekke prosjekter innen Risk management og business consulting, både i finans og andre sektorer. Han begynner 1. november.