SAS og Google gir enklere BI-søk

SAS Institute og Google gjør det enklere for virksomheter å finne relevante data i høyteknologiske Business Intelligence-løsninger.

Nesten alle vet hvordan de kan "Google" seg frem til informasjon på Internet. Ikke alle er i stand til å like raskt finne frem til relevante data i høyteknologiske Business Intelligence-løsninger.

It-gigantene SAS Institute og Google går sammen om å tilby felles kunder det velkjente Google-grensesnittet for søk direkte i SAS Enterprise Intelligence Platform, skriver selskapene i en pressemelding.

Brukere på alle nivåer kan i fremtiden søke i SAS-systemer direkte fra Googles søkesider, og få relevante data, analyse og rapporter i sanntid.
Ved å kombinere funksjonalitet fra Google OneBox for Enterprise med SAS Enterprise Intelligence Platform får brukerne mer informasjon enn hva vanlige stikkordssøk kan gi.

Slik kontekst gjør virksomheter bedre i stand til å tenke og agere strategisk på bakgrunn av kunnskap.

Google OneBox for Enterprise benytter samme teknologien som gir informasjon om aksjekurser og været på Google.com. Alle som kan utføre et Google-søk kan med andre ord finne den informasjonen de trenger fra sin virksomhet, når de trenger den.

Dette er det første av flere teknologi-initiativer fra SAS og Google for å hjelpe virksomheter med å dele relevant kunnskap på tvers av forretningsenhet.

Mer informasjon om samarbeidet finnes her.