Satser på digitalt kontor

Satser på digitalt kontor

Canon har lansert en utvidet funksjonalitet til multifunksjonsplattform slik at bedriftene kan skanne og lagre dokumenter uten å bruke pc-en.

Plattformen imagerunner Advance har fått en oppdatering som gir brukerne mulighet for direktekobling til nettskytjenester.

Satser videre på skytjenester

Canon er en av mange som prøver å videreutvikle sitt tilbud innenfor skyen. Nå håper de at en ny funskjon skal effektivisere bedriftene print og scannings-prosessen.

- Det er kun ved å høre på kundene at vi kan få innblikk i deres utfordringer og utvikle løsninger som forbedrer måten de arbeider på. Ved å integrere Canons bildeteknologisom neste generasjons utskriftplattform med nettskytjenester, gir vi kundene unike muligheter. Dette er et område vi ønsker å videreutvikle, sier Lars Petter Pedersen, produktsjef hos Canon Norge.

Flere plattformer

Bedriftene kan skanne og lagre papirdokumenter på Microsoft SharePoint Online eller i Google Dokumenter fra multifunksjonsenheten. De lagrede dataene vil bli tilgjengelig for flere brukere flere brukere på en rekke plattformer som pc, mobile enheter og smarttelefoner.

- Ved å koble til Google Dokumenter og Microsoft SharePoint Online hjelper vi kundene våre med å utvide eksisterende arbeidsflyter, avslutter Pedersen i pressemeldingen.