-- Savner kafeer og mer sosialt miljø

Nydalen er en fin plass å jobbe i, men både Mobil Data-sjefen og UPC-direktøren savner flere kafeer og sosiale møteplasser i området.

-- Det er et paradoks, men selv om det er mange it-bedrifter i Nydalen, så er det ikke noe samlende it-miljø her. De fleste selskapene jobber for seg selv, og har ikke tid til de store sprellene utenom jobben. Det forteller vel litt om de økonomiske tidene vi er inne i. Det hadde vært bra med flere kafeer og spisesteder i området, sier Lodve T. Sollid.

Men kafé-behovet til Sollid er ikke akutt. Kjedelederen til Mobil Data sier at de reiser ned til Oslo sentrum dersom de skal kose seg eller bedrive representasjon.

-- Vi er først og fremst i Nydalen for å jobbe, og derfor klarer vi oss greit. Men det kunne ha vært flere treffplasser, sier UPC-direktør Gunnar Evensen.

Trøsten er at de ute på Fornebu heller ikke har noen særlig kafeer, dersom man ser bort fra personalrestaurantene til Telenor.

-- Det fine med Nydalen er at flere av våre kunder og kontakter befinner seg i området, og derfor sparer man mye tid på korte transportetapper, sier Evensen.