Scribona ny Citrix distributør

Citrix Systems har underskrevet en distribusjonsavtale med Scribona i Norge.

Avtalen ble inngått etter at selskapet nylig utvidet sin portefølje av tilgangsløsninger med Citrix Access Essentials som Scribona skal distribuere, ifølge en pressemelding.

Citrix Access Essentials er et smb-produkt for kunder med behov for å tilby opp til 75 navngitte brukere sikker tilgang til it når som helst og hvor som helst.

Scribona skal nå gjøre produktet kjent i forhandlernettverket som fokuserer på smb-segmentet, og dermed medvirke til at markedet for Citrix utvides i Norge. De to selskapene har  planlagt flere markedsaktiviteter som skal rulles ut i de neste månedene.

Behov for volum

- Citrix har gjennom lang tid vært en svært sentral aktør i dette markedet og Scribona i Norge ser frem til å bringe Citrix sine løsninger ut til forhandlerapparatet. Scribona har i lengre tid jobbet med konsolideringsløsninger for mindre bedrifter og Citrix produktene utfyller våre allerede eksisterende produktportefølje på en meget kompletterende måte, sier Øyvind Sæther, administrerende direktør i Scribona Norge.

- Både i omfang og tilbud vokser Citrix kraftig nasjonalt og internasjonalt. Vi har lansert nye produkter som gjør at vi har behov for en ny distribusjonsmodell i form av en volumpartner. Scribona utmerker seg som den mest passende partneren for oss, spesielt på grunn av deres sterke posisjon og relasjon til landets Microsoft forhandlernettverk, sier James Dudek, Regional Sales Manager i Citrix Systems.