Seiler sin egen sjø

Seiler sin egen sjø

Etter seks år i Microsoft bytter Roar Slette beite. Veritas Software har fått ny salgsansvarlig og sjef for partnerutviklingen
Drømmen er likevel å drive med båt og sjø på heltid, men han ser klare likhetstrekk mellom det og dagens arbeid: Å hele tiden tilpasse seg omgivelsene, stake ut rett kurs og være klar for endringer.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Nye utfordringer og nye muligheter. Etter seks år på et sted er det spennende med et nytt firma i utvikling - et firma som er i tenårene som jeg nå skal være med på å drive videre.

-- Hva er det beste/verste ved å skifte jobb?

-- Det beste er jo helt klart blanke ark og muligheter til å bidra med min erfaring og kompetanse, og koble dette med innspill fra nye kolleger. Det verste er å forlate et miljø og en suksess. Å satse på en ny en er det alltid usikkerhet rundt. Det å forlate folk etter å ha jobbet seg inn er alltid trist.

-- Hva er din største utfordring i den nye jobben?

-- Det er å få tenåringen til å høre.. Holde orden på den og få den over i voksenverdenen. Det vil si skape den veksten som er potensialet. Dessuten, å få med partnerne med på vår forretningsutvikling blir moro.

-- Hvis du skulle valgt en helt ny bransje/karriere/utdanning, hva ville du valgt og hvor?

-- Da ville jeg vært seiler på heltid, i alle fall noe med båt og sjø. Kanskje drive en marina, det kunne jeg tenkt meg.