Selger kona på web

Selger kona på web

Et nederlandsk ektepar fant en litt vel kreativ måte for å få fart på skilsmissen og løse parets økonomiske problemer.
For 70.000 euro (500.000 kroner) tilbyr Peter sin Diana på et internettsted for salg. Diana er helt med på det og ønsker seg en mann som er først og fremst rik og helst også snill.

Det er ingen spøk, selv om det hele virker useriøst. Men Peter og Diana er åpne om hva som har skjedd. I løpet av tre års ekteskap har Diana brukt opp alle pengene som Peter arvet. I en krangel om hvordan pengene skulle betales tilbake sa Diana " bare selg meg på internett". Etterhvert ble ideen utviklet.

De er begge klar over at det er ulovlig å selge mennesker på internett, men paret ønsker å slå flere fluer i samme smekk. Forholdet er over, Diana ønsker seg en ny mann som har stor nok lommebok til å tilfredsstille kravene hennes om reiser, klær og dyre biler, og Peter ønsker å få tilbake pengene sine.

- Jeg har full forståelse for at han vil ha de pengene, men jeg har ikke mulighet til å betale dem tilbake. Derfor håper jeg en rik mann melder seg, sier Diana.

Annonsen er hittil ikke besøkt veldig mye, men i og med at en av de største nederlandske avisene har lagt saken på toppen av websiden sin, vil det fort kunne endre seg. Diana ønsker seg "en fra it-bransjen, med et stort hus og stor bil", men det spørs om det finnes mange av dem lenger.