Selger sin spiller nummer 100.000

Inneværende uke regner Jens of Sweden med å selge sin mp3-spiller nummer 100.000.
Firmaet har hatt betydelig suksess i 2004, både med MP-300-modellen uten FM-sender og med speilspilleren, MP130. Flere nye produkter er nå på gang til høsten, ifølge en pressemelding.

- Da Post- og teletilsynet (PTS) tvang oss til å fjerne FM-senderen, var det flere anmeldere som glemte hvilket sterkt produkt det er. MP-300 har solgt over forventningene, sier Jens of Swedens grunnlegger og administrerende direktør, Jens Nylander.

- Mange spør etter speilspilleren MP-130, både i Sverige og i utlandet, og den har forutsetninger til å passere MP-100 som vårt mest solgte produkt i høst.

Til tross for protester mot skjulte kopieringssperrer, ser Jens of Sweden det raskt økende tilbudet av digital musikk på nettet som en av ingrediensene i en fremtidig ekspansjon:

- Bærbare musikk- og bildespillere kommer til å brukes som aldri før når digitale medier slår igjennom, og vi har flere nye lanseringer til høsten. Når vi feirer salget av spiller nummer 100.000, er den fjerde generasjonen spillere snart på vei ut i butikkene. Dette er enda mindre, raskere og lettere spillere enn vi har i dag, sier Nylander.