Selger stadig flere linjer

Catch Communications selger stadig flere linjer, og omsetningen økte i tredje kvartal. Men lønnsomheten er på vei ned, sett i forhold til samme periode i fjor.
Men ifølge en pressemelding er det niende kvartal på rad at Catch legger frem positive resultater.

Omsetningen utgjorde 110,8 millioner kroner i tredje kvartal, tilsvarende en vekst på 68,9 prosent fra samme kvartal i fjor. EBITDA endte på 14,3 millioner kroner i kvartalet, som er en økning på 300.000 kroner i forhold til i fjor.

Resultat før skatt ble 2,0 millioner kroner, mot 5,5 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor.

- Vi er godt fornøyde med veksten i tredje kvartal. Omsetningen steg med 68,9 prosent i kvartalet i forhold til tredje kvartal i fjor, og vi opplevde en netto tilvekst på 3.587 linjer i kvartalet. Etter oppkjøpene av BlueCom og ID Comnet har vi en pro forma omsetning på 143,5 millioner kroner i tredje kvartal som gir oss en posisjon som den sterkeste utfordreren i det norske bredbåndsmarkedet, sier administrerende direktør Kjell Ivar Hansen.

Veksten har fortsatt inn i fjerde kvartal og Catch Communications opplevde en netto tilvekst på 1.710 nye linjer i oktober, hvorav 630 linjer var i bedriftsmarkedet.

Catch Communications kjøpte ID Comnet i slutten av oktober og selskapet vil bli konsolidert inn fra og med 1. november.