Send trådløst til skriveren

Send trådløst til skriveren

Xerox og den franske produsenten av mobile løsninger, mb2i, annonserer i dag et samarbeid om å tilby trådløs forbindelse til alle skrivere og multifunksjonsmaskiner som har en Ethernet 10/100 base T port.
Xerox vil tilby mb2i sin trådløse pakke, wck, gjennom utvalgte partnere. Denne tjenester inkluderer en kort analyse og wlan-installasjon på brukerens lokasjon. Installasjonen skal kun ta noen minutter, ifølge en pressemelding fra Xerox.

Trådløse utskrifter skal bli mulig, og fysiske kabler en saga blott. Denne teknologien vil også gjøre det mulig f.eks for hoteller å tilby gjestene trådløse utskrifter fra alle rom. Andre eksempler på bruksområder er forretningsreisende som kan skrive ut på togstasjoner, flyplasser, kafeer, bensinstasjoner og andre offentlige steder.

-- Denne alliansen er av stor verdi for Xerox og gode nyheter for våre kanalpartnere som nå kan håndtere et behov som kundene har hatt lenge, sier Per Even Bjerketvedt i Xerox Norge, i pressemeldingen.

Den økte bruken av pdaer og andre bærbare enheter har også skapt et behov for de produktene mb2i tilbyr.

-- Vi forventer at dette produktet vil bli en fulltreffer blant sluttbrukerne våre i Norge. Produktet adresserer utfordringene til mobil teknologi, alt fra utskrifter fra hoteller og flyplasser, til det å dele multifunksjonsmaskiner på flere lokasjoner, sier Bjerketvedt.