Sense reddet overskuddet

Mobiloperatøren Sense viser positive takter. Denne uken la selskapet fram resultatet for tredje kvartal. Det viste et positivt driftsresultat (EBIT) og vekst i kundemassen.
Senses omsetning i tredje kvartal endte på 150,4 millioner kroner. Det er en nedgang i overkant av ti prosent, sammenlignet med samme periode i fjor. I forhold til andre kvartal økte omsetningen med seks prosent.

På bunnlinjen ser det imidlertid bedre ut enn i fjor. Driftsresulatet (EBIT) ble i overkant av 100.000 kroner. Det er ikke spesielt imponerende, men heller ikke så verst sammenlignet med fasiten for tredje kvartal 2001. Da tapte selskapet 39,3 millioner kroner.

-- Vi er godt fornøyde med å ha klart målet om lønnsom vekst i tredje kvartal, og bekrefter med dette vårt økonomiske fundament for videre vekst, sier administrerende direktør Bjørn Erik Reinseth i Sense i en pressemelding.

Sense har i dag 215.334 kunder. Som sine konkurrenter Netcom og Telenor har selskapet tjent gode penger på sms. I dag utgjør tekstmeldinger 23 prosent av omsetningen.