Setter opp trådløsnett for 2500 hotellgjester

Umoe IKT skal levere trådløst nettverk til Hydros anleggshotell ved Nyhamna. Hotellet har plass til 2500 gjester.

Umoe IKT i Møre og Romsdal har inngått kontrakt med Hydro Produksjon-Ormen Lange om leveranse av trådløst nettverk til anleggshotellet ved Nyhamna, ifølge en pressemelding.

Hydro kan med denne løsningen tilby sine gjester en etterspurt velferdstjeneste som gir alle pc-brukere en rask og sikker trådløs tilgang til internett under sitt, ofte langvarige, opphold på hotellet.

Et av Norges største

Anleggshotellet med plass for 2 500 boende er et av Norges største hotell. Det trådløse nettet er avansert og med tilsvarende dimensjoner for å dekke hele området på 150 mål. Nettet som realiseres med utstyr fra Cisco Systems skal være installert og klart til bruk i løpet av våren 2006.

Kontrakten er strategisk viktig for Umoe IKT i Møre og Romsdal der ett av flere satsningsområder er leveranser av avanserte nettverk til profesjonelle kunder i offentlig og privat sektor.

- Det er langsiktig strategi og målrettet arbeid av vårt personell i regionen som nå bærer frukter, sier Bjarne Dybvik, leder for divisjon Business Solutions i Umoe IKT.