Siba brer seg i Norge

Den svenske hjemmeelektronikk-kjeden Siba legger opp til et enda mer offensivt angrepsspill på det norske markedet.

Den svenske hjemelektronikk-kjeden Siba legger opp til et enda mer offensivt angrepsspill på det norske markedet og åpner konsernets syvende varehus på handelsområdet Tiller i Trondheim, ifølge en pressemelding.

- Med det nye varehuset tar vi neste skritt i ekspansjonen på det norske markedet. Nå kan vi presse prisene ytterligere gjennom å utfordre de eksisterende aktørene på alvor, sier Fabian Bengtsson, administrerende direktør i SIBA.

Siba gikk inn i det norske markedet i år 2000. Nå bygges det syvende varehuset på handelsområdet Tiller, ved kjøpesenteret City Syd i Trondheim. Varehuset åpnes høsten 2006. Det vil være behov for ca. 15 nye medarbeidere.

Dårlig konkurranse

- Vi vurderer dette som en av de beste beliggenhetene i Trondheim. Ved å komplettere Siba-varehuset på Lade, kan vi nå hele Trondheimsmarkedet, sier Fabian Bengtsson

Markedet i Trondheim og resten av Norge preges av to meget dominerende aktører, ifølge Siba.

- Konkurransen er for dårlig og det går utover kundene. Både priser, utvalg og service vil lide når det finnes for få aktører. Vi skal utfordre de eksisterende billigkjedene både med lave priser og ved å tilby bedre service og veiledning, uttaler Fabian Bengtsson.